Groepsaccommodatie Drente


vakantie drenthe.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Groepsaccommodatie Drente
De Imkerhof
De Imkerhof
http://www.imkerhof.nl/

De Hullen
Kampeerboerderij de hullen uit roden
http://www.dehullen.nl/

Borckerhof
De borckerhof groepsaccommodatie. sfeervolle groepsaccommodatie en conferentie centrum in monumentendorp orvelte, het hartje van drenthe. nabij westerbork. mogelijkheid tot overnachten en vakantiewoning aanwezig tot 8 pers.
http://www.borckerhof.nl/

De Strubben
De website van de strubben, stichting jeugdcentrum nbjb, met meer informatie over de (kampeer)gebouwen, het terrein en de faciliteiten voor groepsaccommodaties
http://www.destrubben.nl/

De Vier Eiken
Een groot vakantiehuis, groepsaccommodatie tot 22 personen in drenthe. grenzend aan schitterend natuurgebied van natuurmonumenten.
http://www.de4eiken.nl/

Groepsaccomodatie Friesland
Groepsaccomodatie in friesland is geschikt voor een familiereünie of familie weekend voor groepen van 20 - 24 personen. de groepsaccomodatie kan tevens gebruikt worden als vergaderruimte in friesland of cursusruimte in friesland. de gehele accommodatie is op de begane grond, en daarmee geschikt voor gehandicapten (rolstoelvriendelijk). de groepsaccomodtie is geoutilleerd met een groepsruimte, moderne luxe keuken en een gezellig terras. op het terras kunt u prima een barbecue organiseren tijdens uw familiereunie. op de groepsaccomodatie boarnshiem wordt u gastvrij ontvangen voor een ontspannend verblijf op het friese platteland. in de directe omgeving vindt u een wandelroute en fietsroute om te wandelen of te fietsen. meer informatie over uw vakantie vindt u bij friesland vvv. in de directe omgeving van de groepsaccommodatie zijn voldoende attracties:zwembad, ijsbaan, dierentuin, schaatsbaan, natuur, fietsroutes, wandelrouters. de groepsaccomodatie ligt in de omgeving van: drachten, oldeboarn, sneek, heerenveen, tijnje, grouw,joure, gorredijk, leeuwarden, akkrum. de groepsaccomodatie is geschikt voor 15 personen, 18, 19, 21,23,25 personen.
http://www.boarnshiem.nl/

De Zwerfsteen
De zwerfsteen groepsaccommodatie en dag activiteiten
http://www.zwerfsteen.nl/

De Vrije Vogel
De Vrije Vogel
http://www.devrijevogel.nl/

Boerhaarshoeve
Boerhaarshoeve
http://www.boerhaarshoeve.nl/

Boerderij Het Stroomdal
Vakantieboerderij het stroomdal, een groepsaccommodatie uniek gelegen in het karakteristieke stroomdallandschap van de drentse aa.
http://www.boerderijhetstroomdal.nl/

't Eenerveld
't Eenerveld
http://www.eenerveld.nl/

Succesvol bedrijfsuitje
Hoe u een succesvol bedrijfsuitje organiseert.
http://www.jouweigenwebsite.be/baukje/Bedrijfsuitje.html

Breeland Recreatie
Breeland groepsaccommodaties in Drenthe is een ideale plek om te overnachten voor groepen. Naast een grote groepsaccommodatie van 30 tot 50 personen, hebben we ook een vakantieboerderij voor groepen van 20-25 personen, ideaal voor een familieweekend. Op enkele meters van de vakantiehuizen vindt u een paviljoen met een receptie waar we ook fietsen, steps en kano\'s verhuren. In het groepsrestaurant kunt u terecht voor een moorddiner of catering. De groepsaccommodaties zijn compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is verrassend veel te doen in de omgeving, zoals kano varen, een hunebed steptocht en fietsen en wandelen in de natuur, zoals Geopark de Hondsrug en de Hunzevallei. Kijk op www.breelandrecreatie.nl
http://www.breelandrecreatie.nl

Alberthoeve
De groepsaccommodatie “ de alberthoeve” in drenthe is uitermate geschikt voor groepen die een vakantie met paarden willen. de groepsaccomodatie is een vakantieboerderij voor ruiters die in het drents-friese woud willen leren paardrijden, mennen, ponyrijden, of op zoek zijn naar een paardenstalling. vanaf de boerderij rijdt u via de ruiterpaden meteen de drentse natuur en het bos in. het groepsverblijf in drente is eveneens geschikt voor een familiereünie of andere groep. de accommodatie is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. in de directe omgeving vindt u een wandelroute en een fietsroute om te wandelen of te fietsen. andere accommodaties op de vakantieboerderij zijn: bungalow, vakantiehuisje vakantiewoning, vakantieverblijf, appartement, huisje, appartementen, vakantiewoningen. bij de alberthoeve kunt u kamperen op de kampeerboerderij, natuur en landschapscamping, camping, minicamping, boerderijcamping. de groepsaccomodatie ligt in de omgeving van ruinen, dwingeloo, diever, zorgvlied, wapse, wapserveen, uffelte, havelte, ansen, witteveen, lhee, dieverbrug, geeuwenbrug, wittelte.
http://www.alberthoeve.nl/

Anderhoes
Groepsaccommodatie voor vakantie, studiedagen, reünies en therapiegroepen, ook voor gehandicapten
http://www.anderhoes.nl/

Boerderij Echten
Boerderij Echten
http://www.dewittevelden.nl/

Baanderhoeve
Baanderhoeve
http://www.baanderhoeve.nl/

Groepsaccomodatie Gelderland
Groepsaccommodatie de haverkamp is een prima plaats voor het houden van sportkampen en schoolkampen. de groepsaccommodatie is geschikt voor grote groepen, groepen van 50 personen, 60 personen,groepsaccommodatie voor 100 personen, die voor een sportclub of school een sportkamp of schoolkamp willen organiseren. schoolkamp voor groep 5 of 6. voetbalkamp voor basisscholen en voetbalverenigingen. groepsaccomodatie de haverkamp is een prima plaats voor het houden van een familie reünie. de groepsaccomodatie is geschikt voor groepen van 70 personen, 80 personen. uw groep kan niet groot genoeg zijn. zelfs voor 150 personen zijn er slaapplaatsen. u kunt uitstekend een weekend weg met groepen. groepsaccommodatie is een prima plaats voor het houden een familiereunie. de groepsaccommodatie is geschikt voor groepen van 90 personen, 100 personen. zelfs voor 125 personen zijn er voldoende slaapplaatsen. groepsverblijf de haverkamp is een accommodatie voor jongeren en meiden voor schoolkampen en zomerkampen. het groepsverblijf is geschikt voor grote groepen: 75 personen, 90 personen, 100 personen, 150 personen. de vakantieboerderij ligt in de achterhoek te gelderland. de accommodatie is geschikt voor grote groepen. groepsaccomedatie in gelderland. groepsaccommodatie te huur in deventer, gorssel, eefde, warnsveld, vorden. groepsaccomodatie in doesburg, eerbeek, zutphen, lochem, zelhem, doetinchem, arnhem, rheden, dieren. goedkoop groepsverblijf.
http://www.dehaverkamp.nl/

Hesselte te Havelte
Bent u op zoek naar een gezellige familie camping, of een kampeerboerderij voor groepsvakantie of familiereunie? bij 'mooi oavelt' bent u zeker van een geslaagde vakantie of een succesvol groepsuitje.
http://www.mooioavelt.nl/

Ruimte&Rust
Ruimte & rust, groepsaccommodatie en vakantiewoning in eesergroen, drenthe.
http://www.ruimte-rust.nl/

Onze-boerderij
Direkt aan het drents-friese wold staat onze-boerderij, een sfeervolle groepsaccommodatie voor groepen tot 20 personen in drenthe.
http://www.onze-boerderij.nl/

Oldendieverhof
Aan de rand van diever vindt u oldendieverhof, een nieuwe kleinschalige familie-accommodatie en b&b waar gemoedelijkheid en gezelligheid de trefwoorden zijn voor uw verblijf, maar ook oldendieverhof, olden, diever, hof, oldendiever, dieverhof, diever, groepsaccommodatie, groep, groeps, accommodatie, acomodatie accomodatie, acommodatie, drenthe, bread, breakfast, accommodatie, familie, verblijf, slaapverblijf, overnachten, overnachting, slaapkamer, badkamer, toilet, wc, wastafel, eigen, ontbijt, ruimte, gezamelijk, gezamelijke, keuken, woonkamer, nationaal, park, drents, fries, friese, wold, uffelte, havelte, hunebedden, hunebed, brandeveen, oosterzand, westerzand, dwingelderveld, heide, heidevelden, fietsen, fiets, paard, paardrijden, stalling, weidegang, huisdieren, appelscha, steenwijk, hoogeveen, beilen, westerbork, havelterberg, internet
http://www.oldendieverhof.nl/

Steenbergershoeve
Groepsaccommodatie drenthe: de steenbergerhoeve. luxe groepsaccommodatie, te zuidwolde, drenthe,voor groepen van 10 tot 40 personen
http://www.steenbergerhoeve.nl/

Veenhorst
De veenhorst midlaren, groepsaccommodatie, vergaderlocatie, conferentieoord, teambuilding, vergaderlocatie, studiedag
http://www.veenhorst.nl/

Zevenhof
Gasterie voor zakelijke en recreatieve groepen
http://www.zevenhof.nl/

Veldhoeve
Veldhoeve
http://www.veldhoeve.nl/

Meeuwenveen
Meeuwenveen
http://www.meeuwenveen.nl/

Les chevaux
Les chevaux
http://www.leschevaux.nl/

Hondelhoeve
Hondelhoeve -
http://www.hondelhoeve.nl/

Het Kasteel
Voor groepsaccommodatie, familieaccommodatie of een verblijfplaats voor een kleine groep in het mooie en bosrijke drentse plaatsje diever is het kasteel uw adres!
http://www.kasteeldiever.nl/

Het Gebint
Vakantiehuis "Het Gebint" is gelegen in het landelijke Drentse dorp Wijster. De volledig verbouwde boerderij-schuur wordt het gehele jaar door verhuurd aan groepen tot 10 personen en is ideaal voor families met kinderen. Ook is het mogelijk "Het Gebint" te huren voor vergaderingen en trainingsactiviteiten, al dan niet met catering. Wanneer u Het Gebint huurt bent u altijd de enige groep.
http://www.hetgebint.nl/

Hubertushoeve
Aangenaam verblijven in gezellige groepsaccommodatie in diever.geschikt voor 20- tot 24 personen. voor familie bijeenkomsten, cursussen, groepen enz. zelfverzorging of volpension, alles is mogelijk.
http://www.hubertushoevediever.nl/

Huntershof
Aangenaam verblijven in gezellige groepsaccommodatie in diever (drenthe).geschikt voor 10- tot 42 personen. voor familie bijeenkomsten, cursussen, groepen enz. zelfverzorging of volpension, alles is mogelijk.
http://www.huntershof.nl/

Kozakkenhoeve
Verscholen in het oude zanddorp dalen ligt de kozakkenhoeve. prima ingericht als bed & breakfast accommodatie maar ook een gerieflijk onderkomen voor groepen tot 25 personen op basis van zelfverzorging.
http://www.kozakkenhoeve.nl/

Klein Oever
Op ponykamp klein oever beleef je een fantastische week ponykamp. veel paardrijden met ook buitenritten. slapen in een huifkar of in de boerderij. met eigen zwembad! kortom, ponykamp klein oever is hét ponykamp van nu.
http://www.kleinoever.nl/

Zonnenhoek
Zonnenhoek
http://home.zonnet.nl/w_maat/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 36 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy