Pension in Drenthe


vakantie drenthe.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Pension in Drenthe
Herberg de Hondsrug
Herberg de hondsrug is een nieuw, gastvrij hotel, aan de rand van het drentse brinkdorp eext. de prachtige, nog rustige omgeving van de drentse hondsrug met bossen, heidevelden, hunnebedden, vennen en het stroomdallandschap van de drentse aa en de hunze biedt voor elk wat wils.
http://www.herbergdehondsrug.nl/

Het Rustige Heuveltje
Pension het rustige heuveltje is rolstoelvriendelijk, heeft vol en half pension, logies en ontbijt en er heerst een huiselijke sfeer. het ligt tussen dwingelerveld en het drents friese wold, in dwingeloo en ideaal voor wandel- en fietsroute's door bos en heide door drenthe, vlak bij vindt u de schaapskooi en het planetron.
http://www.hetrustigeheuveltje.nl/

Pension De Bron
Luxe pension in drenthe voor overnachtingen
http://www.pensiondebron.nl/

Pension Hoffmannsvertellingen
Hotel restaurant hoffmann's vertellingen. wandelen of nordic walking langs het drenthe pad, fietsen, pitch & putt, golfen, forelvissen. een goed en goedkoop drie sterren familiehotel met ouderwets gezellige sfeer en verzorging, heeft uitstekende kamers voorzien van draadloos internet, waarvan drie aangepast voor ouderen en mindervaliden, een met zorg ingericht restaurant, een gezellige herberg, goede faciliteiten voor feestjes en bijeenkomsten en een prima keuken. aparte fiets- en wandelroutes en vlakbij de golfbaan van golfclub havelte en de forellenvijvers in koekange!!
http://www.hoffmannsvertellingen.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 4 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy